Ekvatorialguinea

View listings

ekvatorialguinea.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Ekvatorialguinea

Fastighet till salu i Ekvatorialguinea

 

Republiken Ekvatorialguinea är en stat i Centralafrika. Det är den andra av de minsta staterna när det gäller yta. Det gränsar Kamerun i norr, Gabon i öster och söder och Guineabukten i väster.

Malabo är dess huvudstad och ligger på norra kusten av ön Bioko

Det kan vara en bra tid att leta efter fastigheter till salu i Ekvatorialguinea, men vi får inte glömma att det har en ekonomi som är starkt kopplad till kolväte- och oljeindustrin.

De bästa städerna att investera i egendom till salu i Ekvatorialguinea är Malabo och Bata, som dock har en oordnad utveckling av bostäder på grund av befolkningens plötsliga tillväxt de senaste åren. Ett annat problem är infrastrukturen, kommunikationsvägarna, men också borttagning av avfall och avloppsvatten.

 

Regeringen under de senaste åren har investerat i byggandet av många bostadsenheter för att möta behoven hos befolkningen men har för närvarande blockerat fonderna, så många projekt har utvecklats av utländska investerare och det ledde till skapandet av egendom till salu i ekvatorial Guinea lyx och framför allt för turister.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB